Številni obiskovalci komaj čakajo, da bodo lahko občudovali vaše umetnine in kreacije.

ZAKAJ KREATIV MARKET

Kreativ Market je spletna tržnica oziroma velika platforma kjer z lahkoto odprete in upravljate svojo spletno trgovino.

Najcenejše poslovanje

Popolnoma brezplačen začetek poslovanja. Ob prodaji zaračunavamo 10% provizijo.

 

Več informacij

Zelo zmogljivo orodje

Kreativ Market je kljub nizki proviziji resnično zmogljivo orodje za spletno prodajo vaših umetnin in kreacij.

 

Več informacij

Tehnična podpora

Brez skrbi, vedno smo v bližini. Naša ekipa vam bo pomagala začeti, ter vas priučila na rabo platforme.

 

Več informacij

KAKO DELUJE KREATIV MARKET

Preprost začetek prodaje na platformi Kreativ Market v samo štirih korakih

1

Registracija in objava izdelkov

  • Pokličite 040 990 599 ali nam pišite na marjan@kreat.si in registrirali vas bomo kot trgovca (Seveda morate izpolnjevati zakonske pogoje za prodajo, saj ne stimuliramo dela na črno)
  • Brez skrbi, naša tehnična ekipa vam bo z veseljem pomagala oblikovati profil ter vnesti svoje artikle. Po potrebi bomo dodali ustrezno kategorijo izdelkov.
2

Prejemanje naročil in prodaja izdelkov

  • Naročila in vsa obvsetila o vaši trgovini prejemate direktno na vaš Email naslov ter v vašo nadzorno ploščo na platformi Kreativ Market
  • Vaša trgovina deluje povsem avtonomno. Naročila prejemate direktno ter jih sami tudi obdelujete.
3

Pakiranje in razpošiljanje

  • Kot registrirani trgvec na platformi sami določate načine razpošiljanja za vašo trgovino. Platforma fizično v nobenem primeru ne pride v stik z artikli naprodaj.
  • Kot načine dostave lahko nastavite lastni prevzem stranke pri vas, lahko sami razvozite ali razvoz zaupate dostavni službi. V nastavitvah lahko tudi opredelite ali je dostava brezplačna ali koliko za njo zaračunate, kar se avtomatsko odraža na blagajni oziroma predračunu
4

Prejemanje plačil in rast posla

  • Vsa plačila vedno prejemate direktno. Platforma zaračunava 10% provizijo na prodajo. Kot plačilno metodo lahko nastavite plačilo po povzetju, plačilo ob lastnem prevzemu. Obstaja tudi možnost plačila s karticami in paypalom (po dogovoru)
  • Naš interes je, da platforma dobro posluje. Pripravili bomo številne napotke kako svoj artikle čim bolje urediti - optimizirati, da bodo dosegali najboljše rezultate.

POPOLNOMA BREZPLAČEN ZAČETEK POSLOVANJA

Dostopno, transparentno in varno poslovanje

Popolnoma brezplačno registrirajte svojo trgovino in vnesite neomejeno število artiklov. Vaše poslovanje bo brezplačno do prve realizirane prodaje. Zaračunavamo 10% provizijo od prodaje!
0€
do prve prodaje
10%
Provizije

MNENJA PRODAJALCEV

Preberite kaj dosedanji prodajalci menijo o platformi Kreativ Market

POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA

Odgovori in nekaj neizpodbitnih dejstev o platformi Kreativ Market

Kako platforma deluje? Kaj moram narediti?

Kreativ Market je skupinska platforma za prodajo lastnih izdelkov pod lastnimi pogoji, v lastni trgovini. Po domače povedano je enako kot bi imeli svojo spletno trgovino in pri temu bili deležni vseh strank vaše konkurence

Kontaktirajte nas (040 990 599 ali marjan@kreat.si) in vzpostavili vam bomo uporabniški račun, nakar vam bomo pomagali urediti vašo trgovino, vnesti načine dostave, metode plačil ter vnesti izdelke. In že lahko začnete prodajati.

Platformo žene profesionalna komponenta neomejenih zmožnosti, zato bo vaše novo orodje zelo zmogljivo v primerjavi s spletnimi trgovinami nizkega in srednjega cenovnega ranga. Posebej smo se potrudili, da vam poslovanje olajšamo zato je administracija oziroma upravljanje izvedeno na preprost intuitiven način. Za uporabo platforme ni potrebno tehnično znanje. Poskrbeli smo tudi za tehnično pomoč, ki vam bo vedno na voljo

Kdo lahko registrira trgovino na platformi?

Platforma je prvenstveno namenjena umetnikom in ljubiteljem ročnih spretnosti, ki še nimajo svoje spletne strani ali tistim, ki želijo prodajo svoje spletne trgovine dodatno pospešiti.  Pogoji za udeležbo so seveda zakonski. Prodajati smejo le subjekti, ki tudi sicer smejo prodajati na tržnicah, doma ali v prodajalnah.

Kako dobim kupnino za prodano?

V kolikor vaša trgovina sprejema Paypal al kartično plačilo boste kupnino prejeli direktno na vaš Paypal račun takoj ob plačilu.  Vsa vplačila po predračunu bod izvršena na vaš TRR. Kupnine po povzetju, plačane dostavljalcem (vkolikor nimate lastne dostave) bodo direktno nakazane na vaš TRR.
Platforma v nobenem primeru ne sprejema kupnin za nobenega od izloženih artiklov. Pravtako ne zaračunavamo provizij

Ali potrebujem kreditno / plačilno kartico za vzpostavitev moje trgovine?

Da, za vzpostavitev trgovine potrebujete PAYPAL račun. Svojo spletno trgovino odprete povsem brezplačno. Brez skrbi, v primeru težav pomagamo vzpostaviti trgovino in urediti vnose popolnoma brezplačno.

Kaj lahko prodajam na platformi Kreativ Market?

Na platformi je dovoljena prodaja artiklov lastne obrti oziroma lastne proizvodnje. Namenjeno je umetninam in ročnim spretnostim vseh vrst. Če ob vnosu opazite, da manjka kategorija za vaš izdelek jo bomo na vašo zahtevo takoj dodali!

Imate še kakšno vprašanje? Kontaktirajte nas, z veseljem vam bomo odgovorili.

ZAKAJ BI SODELOVALI

Katere so realne prednosti platforme Kreativ Market

Ali je platforma primerljiva z lastno spetno trgovino?

Platforma Kreativ Market samo glede cene poslovanja ni primerljva z lastno spletno trgovino. Veliko cenejša je, hkrati omogoča brezplačen začetek poslovanja.

Po sposobnostih je platforma vsaj enak povprečnim spletnim trgovinam na tržišču. Gnana je z najboljšimi plačljivimi komponentami na tržišču, kar omogoča stabilnost ter nudi možnost nadgradnje.

Platforma ima bistveno prednost pred lastno spletno trgovino, ko je govora o obisku. Vaša trgovina bo namreč deležna obiskov strank namenjenih k vaši konkurenci, kar seveda povečuje tudi vaše možnosti. Tudi optimizacija platforme bo veliko uspešnejša saj bomo deležni sinergijskega učinka mnogih artiklov. Pa tudi ker za optimizacijo platforme stojimo strokovnjaki področja

Ali ima platforma prednost pred prodajo v FB skupinah?

Platforma ima nedvomno veliko prednost pred prodajo v FB skupinah. Izdelki so razvrščeni, kategorizirani. Platforma uporablja pametni iskalnik, ki po vnosu prvih treh črk predlaga izdelke. Nudi povsem avtomatizirano poslovanje, ki vas bo razbremenilo številnih klicev.

Definitivno najcenjši in pameten začetek!

Ceneje kot brezplačno se začeti ne da. Zato upravičeno trdimo, da smo najcenejši. Registracija na našei platformi omogoča brezplačne usluge do momenta realizacije prve prodaje. Prodajna provizija je izredno ugodna zlasti glede na kakovost same platforme.
Za vami stoji ekipa strokovnjakov, ki vam bo pomagala ter vas pravilno usmerila!

Ali lahko kasneje preidem na svojo spletno trgovino?

Seveda, prehod na lastno spletno trgovino je popolnoma izvedljiv postopek katerega cena je veliko nižja od izdelave nove spletne trgovine. Pripravili smo nadvse zanimive in stimulativne cene za tovrstne migracije. Na voljo je tudi izvoz xml ali csv datotek.

Me bodo spletni iskalniki našli, če prodajam na platformi?

Da, platforma je izredno optimizirana. Brskalniki vas bodo našli prej kot, če bi imeli lastno spletno trgovino. Tudi posamezne artikle bodo brskalniki našli prej. Brskalniki poleg pravilne zgradbe gledajo predvsem količino kakovostnih informacij, ki pa jih bo na platformi praviloma več.

Preberite tudi...